Pressemeddelelse fra Det Konservative folkeparti i Halsnæs

Pressemeddelelse fra Det Konservative folkeparti i Halsnæs

Løsgænger i Halsnæs byråd Frederik Germann har meldt sig ind i det konservative folkeparti.

Frederik Germann har efter en betænkningsperiode på 6 måneder valgt at forsætte sin lokalpolitiske karriere hos det konservative folkeparti og bliver dermed byrådsmedlem nr. 2 for konservative i Halsnæs kommune.

Formand for konservative i Halsnæs Peter Nørris Dalsgaard udtaler:

Her efter sommerferien fik jeg en opringning fra Frederik om at han gerne ville være medlem af det konservative folkeparti i Halsnæs. 

Jeg har jo kendt Frederik i flere år og vi har altid behandlet hinanden godt og haft gode samtaler om det ene og det andet. Derfor var det jo også en nem beslutning at ønske ham velkommen hos os da jeg fik henvendelsen. 

Frederik er en af hans generations største yngre lokalpolitiske talenter i Nordsjælland og vi ser meget frem til samarbejdet, som bliver tæt i vores lille gruppe på rådhuset, bestående af Kim og Frederik. Allerede i næste uge skal de arbejde sammen om budgetforhandlingerne på kommunens budgetseminar.

 Byrådsmedlem Kim Jensen udtaler:

Jeg ser meget frem til at skulle arbejde mere sammen med Frederik i byrådet., jeg kender ham som en god kollega og en dygtig ung politiker, men alligevel lidt gammel i det politiske landskab her i Halsnæs.

Jeg har stor respekt for Frederik og mange af hans holdninger og ikke mindst glæder jeg mig over, at han repræsenterer de unge mennesker, og som yngste medlem af byrådet taler han til en målgruppe som er knapt så meget repræsenteret i byrådet.

Vi glæder os endvidere over at Frederik kan se sig selv i den konservative politik og jeg ser frem til den sparring vi nu kan få i den konservative byrådsgruppe.

Del