Konservative mærkesager til regionsrådsvalg.

Konservative mærkesager til regionsrådsvalg.

Jeg er kandidat til regionsrådsvalget den 16 November, mine mærkesager er følgende :

Inden længe skal vi forhåbentlig tage vores nye super sygehus i brug, i denne forbindelse vil jeg arbejde på at det bliver et super sygehus med stort tryk på super, alt omkring selve bygningen skal være super, men også alle behandlinger skal være super. I forbindelse med det nye sygehus skal man også sikre sig at kommunerne omkring sygehuset er klar til at yde en ekstraordinær indsats da man vil opleve udfordringer, da rigtig mange patienter hurtigere vil blive færdigbehandlet og i denne forbindelse skal man sikre sig kommunalt at man er gearet til at stå klar med den nødvendige hjælp og genoptræning betydeligt hurtigere end tidligere.

Disse udfordringer skal man forholde sig til rettidigt.

3 kommuner nemlig Halsnæs, Gribskov og Hillerød støder op til Danmarks største sø nemlig Arresø, denne sø er har igennem en årrække og er stadig så forurenet at man ikke kan bade i den, desværre. 

 Som Konservativ kandidat ønsker jeg at rette fokus på tilstanden i Arresø, vi kan simpelthen ikke være bekendt at videregive dette problem til vores børn, vi bliver nød til at tage dette ansvar på os, jeg er fuldt ud bekendt med at en oprensning vil udløse en uforbeholden dyr regning, men for mig er det vigtigt at få ekspert udtalelse for tilstanden i søen, og ekspert udtalelse omkring hvad der kan gøres ?og hvilken betydning det rent omkostningsmæssigt har, hvis vi ønsker søen ren på 10 år i stedet for 20 år. 

Jeg er udmærket bekendt med at når man skal dele et ansvar så er det forholdsvis svært at få det samme engagement, men hvis man kunne stå sammen om dette vil det være godt, og hvis dette betyder at vi skal kontakte vores folketingspolitikere for at få en økonomisk håndsrækning så må vi gøre dette, men det vigtigste er i første omgang at vi gør noget. 

Infrastruktur er vigtig, vi skal havde vores biltrafik til at glide samtidig med at vi skal gøre den mere sikker, mange steder omkring vores statsveje mangler der tilkørselsbaner, denne mangel medfører rigtig mange uheld og skaber mange farlige situationer, Rent lokalt har vi krydset Hundestedvej / Industrivej (Jem og fix) og Hundestedvej/ Havnevej, hvor man ved at etablere tilkørselsbaner for få penge ville gøre disse veje betydelig sikre.

Jeg ønsker som kandidat for de Konservative at arbejde på at se på hvilke muligheder vi rent regionsmæssigt, har for at stå sammen erhvervsmæssigt og løfte større opgaver på tværs af kommunegrænser.

Stem til regionsrådsvalget på Kim Jensen det Konservative folkeparti.

Del