Hærværk mod valgplakater

Hærværk mod valgplakater

Natten til søndag den 24. oktober blev fire netop opsatte valgplakater i Hundested med spidskandidat for Den Konservative Folkeparti i Halsnæs Kim Jensen udsat for hærværk.
I en pressemeddelelse kalder formand for Konservative i Halsnæs Peter Nørris Dalsgaard det for politisk motiveret hærværk.
– Det er politisk motiveret hærværk og ikke et angreb på Kim som person eller os som parti. Vi tager selvfølgelig afstand til den slags og det får ingen indflydelse på vores kampagne, plakaterne bliver udskiftet og vi skifter ikke holdning fordi der er nogen som overtegner vores valgplakater, siger Peter Nørris Dalsgaard.
Spidskandidat Kim Jensen opfatter hærværket som et udtryk for utilfredshed med en af de konservative mærkesager om oprettelse af et tryghedsudvalg i Halsnæs kommune.
– Vi har netop lanceret en annoncekampagne på sn.dk, hvor vi bl.a. kommer ind på at utrygheden og kriminaliteten breder sig i Halsnæs. Vi ønsker mere synligt politi i Halsnæs kommune efter, at Regeringen snød Halsnæs for en nærpolitistation, siger Kim Jensen og fortsætter:
– Vi har stigende problemer i Halsnæs med narkotikasalg, indbrud, røveri og overfald, at vi gør opmærksom på det og ønsker at der skal ske noget politisk for at bremse den negative udvikling i kommunen, er der tilsyneladende nogen som ikke er enige i.

 

Artiklen kan også læses på sn.dk

Del